De Used Products inkoopwinkel

 

Used Products betaalt direct cash geld voor uw producten. Kom met uw product naar de inkoopwinkel en er wordt samen met u, kosteloos en vrijblijvend, bepaald welk bedrag u contant kunt ontvangen. Onze voorwaarde is dat het aangeboden product compleet, schoon en goed functionerend is. We testen de apparaten indien nodig, vervolgens keren we direct contant geld uit. Binnen 5 minuten is alles geregeld!

Uiteraard dienen goederen uw eigendom te zijn of moet u toestemming hebben van de eigenaar om het goed ter verkoop/terugkoop aan te bieden.

Wij controleren alle goederen door middel van een serienummer. Goederen die geregistreerd zijn als gestolen kopen wij onder GEEN enkele voorwaarde in!

Omdat we de staat van ieder product zelf moeten controleren en de prijs mede hiervan en van de compleetheid afhankelijk is, is het voor ons onmogelijk een prijs af te geven via telefoon of email.

Onze USED PRODUCTS vestigingen hebben een aparte inkoopwinkel waar u producten te koop of met terugkoop-optie kunt aanbieden.

Kom langs met een geldige legitimatie(18+) en binnen 5 – 10 minuten heeft u contant geld in handen!

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen 09 279 16 12 of check ons op facebook

 

USED PRODUCTS koopt diverse producten in.

Een greep uit de producten die we inkopen: audio, dvd-spelers, gereedschap, gouden sieraden, horloges, lcd/led televisie’s, muziekinstrumenten, niet gebruikte huishoudelijke artikelen, dvd films/series, dvd-spelers, fietsen mét aankoopfactuur, laptops, tablets, smartphone’s, goud en ga zo maar door.

Inkoop ingang via Slinke Molenstraat!

Let op: WIJ KUNNEN HELAAS GEEN PRIJZEN OVER EMAIL / TELEFOON GEVEN!

 

Meubels, witgoed, boeken, kinderwagens en autoaccessoires koopt Used Products niet in.

Bekijk ons actueel aanbod aan producten